Pui Marsala
Marsalanul de pui este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 289 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 35 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 124 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între foi de folie de plastic sau hârtie cerată, aplatizați fiecare piept de pui la o grosime de 1/4 inch. În vasul superficial, amestecați făina, sarea și piperul. Înveliți puiul cu amestec de făină; scuturați excesul de făină.
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul, ciupercile si patrunjelul in ulei 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați pui în tigaie. Gatiti aproximativ 8 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Adăugați vin. Gatiti 8-10 minute sau pana cand puiul nu mai este roz in centru.