Pui Marocan Cu Tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de tigaie marocan. O porție conține 252 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ardei gras, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie De Pui Marocană De 30 De Minute, Tigaie marocană de pui și legume, și Pui De Tigaie Marocan Cu Cuscus De Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu 1/2 linguriță sare; se adaugă în tigaie. Gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția coajei de lămâie; se toarnă peste pui în tigaie.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Se presara cu coaja de lamaie.