Pui marocan
Puiul marocan este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 367 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. 253 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piept de pui, ceapă de primăvară, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Marocan, Pui Marocan, și Pui Marocan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Tăiați 3 tăieturi adânci în fiecare piept de pui și puneți-le într-un vas de copt rezistent la cuptor.
Se amestecă coaja de lămâie, sucul, uleiul și condimentele împreună, apoi se toarnă peste pui. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 20 de minute.
Gatiti quinoa conform instructiunilor ambalajului, apoi inclinati intr-un castron mare. Se amestecă restul ingredientelor și se împarte între farfurii de servire.
Scoateți puiul din cuptor și serviți deasupra quinoa cu sucurile stropite.