Pui Marinat Zesty
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 22 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte Colby & Monterey Jack brânzeturi, 1/2 cană Kraft zesty sos italian, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui marinat cu var Zesty cu Salsa de pepene verde de casă, Zesty Marinat Creveți, și Cotlet De Porc Marinat Zesty.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se toarnă pansament peste pui în vas de sticlă de mică adâncime; rândul său, pentru a uniform pui strat. La frigider 1 oră pentru a marina.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Așezați toppingul ras într-un vas puțin adânc.
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân.
Așezați într-un singur strat într-o tigaie superficială pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 30 min. Între timp, gătiți ciupercile în tigaie pulverizate cu spray de gătit la foc mare 3 min. sau până la licitație, amestecând frecvent. Se amestecă busuiocul.
Pui de top cu ciuperci și brânză mărunțită; coaceți 5 min. sau până când brânza este topită.