Chicken Marbellan este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 791 calorii, 48G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulbul de usturoi, vinul, sarea de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui Marbella, Pui Marbella, și Pui Marbella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar sau într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați bucăți de pui, întorcându-se pentru a acoperi bine; sigilați sau acoperiți și răciți cel puțin 8 ore (peste noapte este cel mai bine), întorcând puiul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Pui întreg
3
Aranjați puiul într - un singur strat într-una sau două tigaie de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se toarnă marinada uniform peste pui și se presară uniform cu zahăr brun; se toarnă vin în jurul bucăților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Marinada
Pui întreg
Vin
5
Coaceți la 350 timp de 50 de minute până la 1 oră, ungând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Îndepărtați puiul, prunele uscate, măslinele și caperele pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Pui întreg
Capere
Măsline
7
Stropiți cu sucuri de tigaie de 3/4 cană; presărați pătrunjel uniform deasupra.