Pui Larb
Chicken Larb este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 179 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din rețetele mele necesită ulei de canolan, jumătăți de piept de pui, castraveți și suc de lămâie. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Larb Chicken, Larb Pui Flatbread, și Larb De Pui Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pasta de curry, puiul și sarea într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie; saut 6 minute sau până când este gata, amestecând pentru a se sfărâma.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă castravetele și următoarele 3 ingrediente (prin suc).
Așezați 2 frunze de varză pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți amestecul de pui uniform între frunze.
Serviți cu pastă de chile, dacă doriți.