Pui la grătar și piersici cu sos Chipotle-Peach

Pui la grătar și piersici cu sos Chipotle-Peach este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 282 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 211 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ulei de măsline plus suplimentar, oțet de vin, coriandru plus crenguțe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Pui la grătar cu glazură Chipotle-piersică, Pui Balsamic la grătar cu Salsan de piersici și pâine Chipotle, și Salată Caesar de pui la grătar cu pansament picant Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coat grill rack cu spray antiaderent. Pregătițibarbecue (căldură medie-mare). Se amestecă conservele, următoarele 3 Ingrediente, 2 lingurițe de ulei și coriandru tocat într-un castron mediu; sezon îmbrăcat cu sare și piper.
Transfer1 / 4 cană pansament într-un castron mic.
Periați piersicile, apoi puiul cu uleiși dressing din castron mic.
Se presară cusare și piper. Pui la grătar până la gătitprin aproximativ 7 minute pe fiecare parte. Grillpeaches până ușor carbonizate, aproximativ2 minute pe fiecare parte.
Așezați 1 piept de pui pe fiecare dintre ele4 farfurii. Înconjurați cu piersici.
Stropitîmbrăcăminte din castron mediu peste puiși piersici.
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Per porție: 408 calorii, 14 g grăsime,2 g fibre