Pui La Grătar Glazurat Cu Mentă De Miere
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, miere menta glazurate pui la gratar ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 482 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 286 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți oțet, apă, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Pui La Grătar Glazurat Cu Miere, Pui La Grătar Glazurat Cu Miere, și Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă Cu Miere.
Instrucțiuni
Puneți bucățile de pui într-un castron.
Se amestecă oțetul cu uleiul de măsline și se toarnă peste bucățile de pui. Întoarceți bucățile de pui astfel încât toate să fie acoperite cu marinada simplă.
Lăsați la marinat timp de 30 de minute până la o oră.
Faceți glazură de mentă cu miere: într-un castron mic amestecați miere, mentă și suficientă apă pentru o consistență bună. Puneți deoparte pentru glazurarea puiului.
Puneți puiul la grătar: pregătiți grătarul la foc mediu.
Scoateți bucățile de pui din marinată.
Se presară generos cu sare și piper.
Așezați bucățile de pui pe grătarul fierbinte, cu pielea în sus. Gatiti aproximativ 25-40 de minute, acoperit, rotind la fiecare 7 sau 8 minute.
Ungeți cu glazura: în ultimele 5-10 minute de gătit, ungeți toate părțile cu amestecul de mentă de miere. Puiul se face atunci când sucurile sunt limpezi (nu roz) atunci când un vârf de cuțit este introdus atât în pieptul de pui, cât și în coapsă, aproximativ 165 F.
Rețineți că, deși bucățile de sân sunt mai mari, acestea pot termina de gătit mai devreme decât coapsele.