Pui la grătar cu sos dulce de muștar

Pui la gratar cu sos de muștar dulce gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 1712 calorii, 127g de proteine, și 116g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă servește 8 și costă $5.48 pe portie. Dacă aveți la îndemână șalotă, pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă nesulfurat ai putea urma acest curs principal cu GF turtă dulce' Proatmeal ' coace ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Grătar Cu Muștar Dulce, Cotlete de miel la grătar cu sos de grătar de muștar, și Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce-afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați melasa, uleiul de măsline, portul, muștarul, sosul de soia, piperul, sosul Worcestershire și șalota.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați sferturile de pui și întoarceți-le la strat. Se da la frigider peste noapte.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul.
Scoateți puiul din marinată și aranjați bucățile pe foi mari de copt cu margini.
Ungeți sferturile de pui cu sosul de grătar dulce de muștar și grătiți la foc mediu-fierbinte sau fierbeți la 12 inci de căldură, rotind des și rotind pentru a găti uniform, până când sunt fierte și glazurate frumos, 8 până la 10 minute pe fiecare parte.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.