Pui la grătar cu sos de grătar de whisky și salată picantă

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Pui la grătar cu sos de grătar de whisky și Slaw picant ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 759 calorii, 44G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, piper, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cursoare picante coreene de pui la grătar cu Slaw asiatic și sos Kimchi, Sos de grătar Jack Daniels Honey Whiskey pentru carne de vită, porc, pui și creveți, și Coaste la spate pentru bebeluși la grătar cu sos picant de grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele într-o cratiță medie. Acoperiți și fierbeți 45 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional cu o lingură lungă (stropi de sos).
Adăugați puțină apă dacă sosul devine prea gros pentru a turna.
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un recipient de plastic și se răcește până la 1 săptămână.
Faceți slaw: aruncați legumele într-un castron mare pentru a amesteca.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă. Puneți ingredientele rămase într-un recipient mic, cu un capac etanș. Chill slaw și dressing până la 2 zile.
Pregătiți puiul: într-un castron mare, acoperiți puiul în ulei; împachetați într-o pungă de plastic resigilabilă și răciți până la 2 zile sau congelați.
Construiți un foc de cărbune sau lemne într-un grătar și lăsați să ardă la mediu (350 până la 450; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde). Aduceți sosul de salată la temperatura camerei. Puneți deoparte 1/2 cană de sos.
Pui la grătar până se rumeneste peste tot, aproximativ 15 minute, întorcându-se ocazional. Întoarceți din nou, periați Generos blaturile cu o parte din sosul rămas și gătiți câteva minute; repetați întoarcerea și periajul de încă 2 ori, până când puiul este bine rumenit și gătit, 10 până la 15 minute în total.
Aruncați slaw și dressing într-un castron mare și serviți cu pui și sos rezervat.