Pui la grătar cu sos de grătar de whisky și salată picantă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Pui la grătar cu sos de grătar de whisky și Slaw picant ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 759 calorii, 44G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, piper, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cursoare picante coreene de pui la grătar cu Slaw asiatic și sos Kimchi, Sos de grătar Jack Daniels Honey Whiskey pentru carne de vită, porc, pui și creveți, și Coaste la spate pentru bebeluși la grătar cu sos picant de grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
ACASĂ
1
Combinați ingredientele într-o cratiță medie. Acoperiți și fierbeți 45 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional cu o lingură lungă (stropi de sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați puțină apă dacă sosul devine prea gros pentru a turna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Apă
3
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un recipient de plastic și se răcește până la 1 săptămână.
4
Faceți slaw: aruncați legumele într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă. Puneți ingredientele rămase într-un recipient mic, cu un capac etanș. Chill slaw și dressing până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
6
Pregătiți puiul: într-un castron mare, acoperiți puiul în ulei; împachetați într-o pungă de plastic resigilabilă și răciți până la 2 zile sau congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
7
În tabără
8
Construiți un foc de cărbune sau lemne într-un grătar și lăsați să ardă la mediu (350 până la 450; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde). Aduceți sosul de salată la temperatura camerei. Puneți deoparte 1/2 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Pui la grătar până se rumeneste peste tot, aproximativ 15 minute, întorcându-se ocazional. Întoarceți din nou, periați Generos blaturile cu o parte din sosul rămas și gătiți câteva minute; repetați întoarcerea și periajul de încă 2 ori, până când puiul este bine rumenit și gătit, 10 până la 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Aruncați slaw și dressing într-un castron mare și serviți cu pui și sos rezervat.
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.