Pui la grătar cu pansament cu usturoi și lămâie la grătar

Pui la grătar cu pansament cu usturoi și lămâie la grătar
Puiul la grătar cu pansament cu usturoi și lămâie la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1160 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Picior de miel și legume cu unt la grătar cu pansament cu lămâie, Usturoi și ierburi Spatchcock pui la grătar, și Pui și legume cu usturoi și ierburi la grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați o bucată de folie de aluminiu de aproximativ 12 inci lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Puneți usturoiul pe 1/2 din folie, presărați sare și piper, stropiți cu puțin ulei de măsline și adăugați 2 crenguțe de cimbru. Îndoiți folia care închide usturoiul, făcând o pungă și adăugați câteva lingurițe de apă. Îndoiți folia peste usturoi pentru a închide și pliați marginile de 2 sau 3 ori pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Puneți pachetul în cuptor și prăjiți timp de 30 de minute sau mai mult, până când usturoiul este moale. Deschideți pachetul și lăsați usturoiul să se răcească puțin, apoi stoarceți cuișoarele într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul și frunzele de cimbru și piureul pentru a face o vinetă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Preîncălziți un grătar exterior cu gaz sau cărbune la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Puneți bucățile într-un castron, presărați sare și piper și stropiți cu ulei de măsline; aruncați pentru a acoperi cu condimentele și apoi refrigerați în timp ce obțineți totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Puneți radicchio într-un alt castron, stropiți cu ulei de măsline, oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se presară sare și piper și se aruncă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
12
Când sunteți gata să gătiți, luați câteva prosoape de hârtie și pliați-le de mai multe ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie și ștergeți cu atenție și rapid grătarele fierbinți ale grătarului pentru a face o suprafață antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Condimentați cu sare și piper și așezați sferturile de radicchio pe grătarul preîncălzit. Gatiti radicchio timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte pana cand are un caracter frumos; trageți-l de pe grătar, puneți-l într-un castron, acoperiți-l cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la abur și terminați de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Apoi puneți puiul pe grătar, cu pielea în jos și grătar. Puneți puiul la grătar timp de aproximativ 20 de minute, întorcându-se o dată, apoi ungeți cu aproximativ jumătate din vinaigretă și continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu înfipt în cea mai groasă parte a coapsei citește 160 de grade F și puiul este frumos și caramelizat peste tot, încă 15 până la 20 de minute. În ultimele minute, aruncați jumătățile de lămâie pe grătar, tăiați părțile în jos și gătiți până când sunt marcate și fumurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
15
Pentru a servi, separați radicchio în frunze individuale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Adăugați puiul și restul pansamentului și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
17
Se servește cu jumătăți de lămâie la grătar, se strecoară lămâia peste pui și se acoperă cu pansament rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista