Pui la grătar cu glazură de portocale-Chipotle

Puiul la grătar cu glazură portocalie-Chipotle necesită în jur 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.69 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de portocale, suc de portocale, ardei iute chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui la grătar cu glazură Chipotle-Orange, Cartofi dulci la grătar cu glazură de portocale-Chipotle, și Pui cu glazură portocalie-Chipotle.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor. În castron mic, amestecați toate ingredientele de marinadă.
Se toarnă marinada peste pui; întoarceți-vă pentru a acoperi puiul cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, întorcând puiul ocazional, 8 ore sau peste noapte.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați 2 căni de suc de portocale și oțet; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit până când amestecul este redus la 1 cană.
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun, ketchup-ul și melasa. Se amestecă cantitatea dorită de ardei iute. Pune deoparte.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, rotind o dată sau de două ori și perindând cu glazură în ultimele 2 minute de grătar, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 74°).
Încălziți orice glazură rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.