Pui la grătar cu glazură Chipotle-piersică

Puiul la grătar cu glazură Chipotle-Peach este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul adobo, chipotle chile în sos adobo, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui la grătar cu glazură Chipotle-Orange, Pui la grătar cu glazură de zmeură Chipotle, și Pui la grătar cu glazură picantă de piersici.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 1 litru, amestecați conservele, sucul de lămâie, chile și sosul adobo.
Se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, până când conservele se topesc. Se amestecă cilantro tocat; pus deoparte.
Presărați puiul cu amestec de usturoi-piper, chimen și sare.
Puneți puiul pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind o dată sau de două ori și perindând cu amestec de conserve în ultimele 2 minute de grătar, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170F).
Adăugați jumătăți de piersici la grătar pentru ultimele 2 până la 3 minute de grătar doar până la încălzire.
Se încălzește orice amestec de conserve rămase la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se servește cu pui și piersici.
Se ornează cu crenguțe de coriandru.