Pui la grătar cu ceapă caramelizată Jalapeno

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la grătar cu ceapă caramelizată Jalapeno ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 347 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, condimente de usturoi prăjite, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pâine De Porumb Jalapeno Cu Ceapă Caramelizată, Pizza de pui la grătar la grătar cu ceapă caramelizată și slănină, și Penne cu pui la grătar, Gorgonzola, sparanghel și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie sau o tavă pentru grătar la foc mediu și acoperiți cu spray de gătit.
Scoateți puiul din pachet și așezați-l pe o placă de tăiere din plastic. Condimentează ambele părți ale puiului cu sare, piper negru și condimente de usturoi. Folosind clești adăugați puiul în tigaia fierbinte și gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Încălziți tigaia mare la foc mediu-mare cu ulei.
Adăugați ceapa, jalapeno și zahărul și gătiți 5 până la 7 minute amestecând ocazional cu o lingură, până se rumenesc.
Adăugați 3/4 cană din bulionul de pui și frunzele de dafin și aduceți la foc mic timp de 5 minute.
Se toarnă restul de 1/4 cană de bulion de pui într-un bol.
Se amestecă amidonul de porumb până se dizolvă complet și se adaugă în tigaie. Aduceți amestecul de ceapă la fierbere completă, reduceți focul și fierbeți până când sosul se îngroașă. Folosind clești, aruncați frunzele de dafin și scoateți tigaia de pe foc.
Serviți 4 din jumătățile de piept de pui cu tot sosul de ceapă spooned deasupra și tot orezul pe lateral. Rezervați restul de 4 jumătăți de piept de pui pentru sandvișuri.