Pui La Grătar

Puiul la grătar este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 7 porții. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 4 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, pudră de usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Sandvișuri cu pui și ardei la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar, Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, și Pui la grătar Tostadas al Carbon cu Tomatillos la grătar și Queso Fresco.
Instrucțiuni
Clătiți pieptul de pui; se usucă.
Așezați puiul într-o tigaie de copt de 12 pe 16 inci.
Presărați ușor pe ambele părți cu sare kosher, pudră de ceapă și pudră de usturoi.
Așezați puiul pe un grătar uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti puiul, rotind o data, pana cand nu mai este roz in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), aproximativ 10 minute in total pentru o jumatate de san de 6 uncii. Se răcește și se taie în bucăți de aproximativ 1/2 inch. Acoperiți și răciți până la 1 zi.