Pui la gratar cu Salsa de fasole neagra

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la grătar cu salsa de fasole neagră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 265 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și salsa de porumb carbonizată și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, Pui Balsamic la grătar cu Salsa de fasole neagră cu căpșuni, și Pui la gratar cu fasole neagră Mango Salsa Skinnytaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați primele șase ingrediente.
Se toarnă 2/3 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați pui; sigilați sacul și întoarceți-l la strat. La frigider 1-2 ore. Rezervați marinada rămasă pentru însăilare. Într-un castron mic, combinați ingredientele salsa; aruncați pentru a combina.
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 165%, ungand ocazional cu marinată rezervată în ultimele 4 minute.