Pui la gratar cu fasole verde și sos de lapte bătut
Pui la gratar cu fasole verde și sos de lapte bătut este un fără gluten felul principal. O porție conține 400 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de jumătăți de piept de pui, lămâi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Graham Elliot ' s Chicken cu fasole verde în zară-rețetă de pansament cu tarhon, [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini, și Rețetă De Pui La Grătar Cu Fasole Verde Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună zeama, maioneza, arpagicul, pătrunjelul, usturoiul, coaja de lămâie și sucul și 1 lingură de apă într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Nonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru puiul și fasolea la grătar: Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar (peste 2 arzătoare) la foc mediu-mare. Faceți o grosime dublă de folie de aluminiu de aproximativ 18 inci pătrat. Aruncați fasolea verde cu uleiul de măsline și sarea și piperul după gust și întindeți pe o jumătate din folie. Îndoiți folia pentru a sigila fasolea verde într-un pachet dreptunghiular, lăsând o mică cupolă în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La Gratar
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
3
Puneți pachetul de fasole verde pe grătar și grătați până se înmoaie, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar și lăsați fasolea să se aburească în pachet până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Între timp, periați inelele de ceapă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați pe cealaltă parte a grătarului până când este carbonizat și fraged, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți într-un castron când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Presărați puiul cu sare și piper, ungeți cu ulei de măsline și strecurați cele 2 jumătăți de lămâie. Grătați puiul, întorcându-l o dată, până când este fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. În ultimele 2 minute, adăugați sferturile de lămâie la grătar doar pentru a se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Pentru a servi: goliți fasolea verde în castron cu ceapa și aruncați cu 3 linguri de pansament. Movilați legumele pe farfurii sau pe un platou și deasupra cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți cu pansamentul rămas și garnisiți cu pene de lămâie la grătar.