Pui la gratar cu fasole verde și sos de lapte bătut

Pui la gratar cu fasole verde și sos de lapte bătut este un fără gluten felul principal. O porție conține 400 calorii, 52G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de jumătăți de piept de pui, lămâi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Graham Elliot ' s Chicken cu fasole verde în zară-rețetă de pansament cu tarhon, [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini, și Rețetă De Pui La Grătar Cu Fasole Verde Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zeama, maioneza, arpagicul, pătrunjelul, usturoiul, coaja de lămâie și sucul și 1 lingură de apă într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Pentru puiul și fasolea la grătar: Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar (peste 2 arzătoare) la foc mediu-mare. Faceți o grosime dublă de folie de aluminiu de aproximativ 18 inci pătrat. Aruncați fasolea verde cu uleiul de măsline și sarea și piperul după gust și întindeți pe o jumătate din folie. Îndoiți folia pentru a sigila fasolea verde într-un pachet dreptunghiular, lăsând o mică cupolă în partea de sus.
Puneți pachetul de fasole verde pe grătar și grătați până se înmoaie, aproximativ 18 minute.
Scoateți din grătar și lăsați fasolea să se aburească în pachet până când este gata de servit.
Între timp, periați inelele de ceapă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați pe cealaltă parte a grătarului până când este carbonizat și fraged, 8 până la 10 minute.
Scoateți într-un castron când ați terminat.
Presărați puiul cu sare și piper, ungeți cu ulei de măsline și strecurați cele 2 jumătăți de lămâie. Grătați puiul, întorcându-l o dată, până când este fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. În ultimele 2 minute, adăugați sferturile de lămâie la grătar doar pentru a se coace.
Pentru a servi: goliți fasolea verde în castron cu ceapa și aruncați cu 3 linguri de pansament. Movilați legumele pe farfurii sau pe un platou și deasupra cu puiul.
Stropiți cu pansamentul rămas și garnisiți cu pene de lămâie la grătar.