Pui La Gratar Caprese

Caprese pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 340 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, frunze de busuioc, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Pui Caprese La Gratar, Pui La Gratar Caprese, și Pui Caprese La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Gatiti otetul balsamic intr-un 2-qt. cratiță la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când se îngroașă ușor; se scoate de pe foc și se amestecă untul.
Presărați cantitățile dorite de sare kosher și piper negru proaspăt măcinat peste felii de roșii și piept de pui. Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până la final.
Ungeți puiul cu 2 lingurițe. amestec balsamic; acoperiți fiecare cu 2 frunze proaspete de busuioc și 2 felii proaspete de brânză mozzarella. Acoperiți cu capacul grătarului și grătați 3 minute sau doar până se topește brânza.
Scoateți din grătar; topiți fiecare piept de pui cu 1 felie de roșii; stropiți cu sosul balsamic rămas. Sus cu busuioc rupt.