Pui La Gratar Caprese

Pui La Gratar Caprese
Caprese pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 340 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, frunze de busuioc, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Pui Caprese La Gratar, Pui La Gratar Caprese, și Pui Caprese La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Gatiti otetul balsamic intr-un 2-qt. cratiță la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când se îngroașă ușor; se scoate de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Presărați cantitățile dorite de sare kosher și piper negru proaspăt măcinat peste felii de roșii și piept de pui. Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până la final.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți puiul cu 2 lingurițe. amestec balsamic; acoperiți fiecare cu 2 frunze proaspete de busuioc și 2 felii proaspete de brânză mozzarella. Acoperiți cu capacul grătarului și grătați 3 minute sau doar până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți din grătar; topiți fiecare piept de pui cu 1 felie de roșii; stropiți cu sosul balsamic rămas. Sus cu busuioc rupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Revista