Pui la cuptor și roșii prăjite lent pe o baghetă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor și roșiile prăjite lent pe o baghetă. Această rețetă face 2 porții cu 1194 calorii, 57G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, baghetă, roșii coapte cu viță de vie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pizza Caesar De Pui Cu Roșii Prăjite La Cuptor, Usturoi Prăjit Pui La Cuptor, și Pui cu roșii prăjite lent și crupe de brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Așezați roșiile, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt tapetată cu folie antiaderentă. Condimentați cu sare și piper, stropiți cu 3 linguri de ulei și coaceți 6 până la 8 ore.
Scoateți și lăsați să se răcească. (Sau folosiți o mână de roșii uscate la soare.) Între timp, așezați puiul și iaurtul într-o pungă de plastic resigilabilă și dați-l la frigider timp de cel puțin 3 ore. Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-o tigaie superficială, combinați firimiturile de pâine, coaja, rozmarinul, parmezanul, uleiul rămas și mai multă sare și piper.
Îndepărtați cotletele, scuturând orice exces de iaurt și apăsați-le ferm în amestecul de pesmet.
Transferați într-o tigaie căptușită cu folie antiaderentă și coaceți până se rumenesc și ferm, 15 până la 20 de minute.
Scoateți și lăsați să se răcească, apoi asamblați așa cum se arată.
Folosiți covrigi zdrobiți cu muștar de miere pentru firimiturile de pâine, lăsați rucola și roșiile și serviți pe un sul în loc de baghetă.