Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor și roșiile prăjite lent pe o baghetă. Această rețetă face 2 porții cu 1194 calorii, 57G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, baghetă, roșii coapte cu viță de vie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pizza Caesar De Pui Cu Roșii Prăjite La Cuptor, Usturoi Prăjit Pui La Cuptor, și Pui cu roșii prăjite lent și crupe de brânză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați roșiile, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt tapetată cu folie antiaderentă. Condimentați cu sare și piper, stropiți cu 3 linguri de ulei și coaceți 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați
3
Scoateți și lăsați să se răcească. (Sau folosiți o mână de roșii uscate la soare.) Între timp, așezați puiul și iaurtul într-o pungă de plastic resigilabilă și dați-l la frigider timp de cel puțin 3 ore. Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-o tigaie superficială, combinați firimiturile de pâine, coaja, rozmarinul, parmezanul, uleiul rămas și mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
4
Îndepărtați cotletele, scuturând orice exces de iaurt și apăsați-le ferm în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/2 Căni De Bere
5
Transferați într-o tigaie căptușită cu folie antiaderentă și coaceți până se rumenesc și ferm, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți și lăsați să se răcească, apoi asamblați așa cum se arată.
7
Sugestii pentru copii
8
Folosiți covrigi zdrobiți cu muștar de miere pentru firimiturile de pâine, lăsați rucola și roșiile și serviți pe un sul în loc de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Baguette
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale