Pui la cuptor cu vin de țelină
Pui la cuptor cu vin de țelină este o rețetă fără gluten cu 4 porții. O porție conține 275 de calorii, 26 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 2 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, țelină, pudră de usturoi și boia de ardei. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu un scor de lingură de 43%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui la cuptor cu vin și ierburi, pui la cuptor în marinată de vin alb și pulpe de pui la cuptor în vin roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Se încălzește 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti ciupercile in unt pana se inmoaie.
Într-un castron mare, amestecați ciupercile, supa, țelina, smântâna, ardeiul gras și vinul.
Transferați într-o tavă de copt de 9 x 13 inci. Acoperiți cu pieptul de pui. Se condimentează cu boia de ardei, pudră de usturoi și piper. Acoperiți fiecare piept cu 1/2 linguriță de unt.
Acoperiți și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.