Pui La Cuptor Cu Smântână Dulce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor cu smântână dulce. Această rețetă servește 6. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 376 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, jumătăți de piept de pui, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci de două ori coapte cu slănină și smântână, Cartofi dulci la cuptor cu smântână de arțar, și Latkes De Cartofi Dulci La Cuptor Și Smântână Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Bateți oul într-un castron mic, apoi turnați oul bătut într-un vas sau castron puțin adânc și amestecați în smântână. Zdrobiți biscuiții graham în firimituri și, într-un vas sau castron separat, combinați rozmarinul, firimiturile de pâine și firimiturile de cracker Graham zdrobite.
Înveliți ușor puiul cu făină; înmuiați pieptul de pui făinat în amestec de ouă, apoi amestecați firimituri și puneți-l într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 oră sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.