Pui la cuptor cu Salsa și smântână

Pui la cuptor cu Salsa și smântână
Reteta de pui la cuptor cu Salsan si smantana este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $2.17 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Un amestec de salsa, condimente taco, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Gustări De Pui Margarita La Grătar Cu Salsa-Smântână Dip, Enchiladas De Pui Cu Smântână La Cuptor, și Pui De Smântână Cu Cremă De Cilantro - Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți condimentele de pui și taco într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi puiul în condimente taco. Aranjați puiul condimentat într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Amestecați smântâna și salsa împreună într-un bol; lingură peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
SmântânăSmântână
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați brânză Cheddar peste pieptul de pui și continuați să gătiți până nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, încă aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista