Pui la cuptor cu muștar cu crustă de covrig

Pui la cuptor cu muștar cu crustă de covrig
Puiul la cuptor cu muștar cu o crustă de covrig este un fără lactate felul principal. O porție conține 515 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de apă, muștar dijon, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza covrigi ai putea urma acest curs principal cu Covrigi Cu Unt De Arahide ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Gătit din Glossies: pui de muștar cu o crustă de covrig, Pui la cuptor cu covrig și muștar, și Oferte De Pui Cu Covrig De Muștar Cu Miere La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un robot de bucătărie, pulsați covrigii până când sunt măcinați grosier; ar trebui să aveți bucăți grosiere și firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați într-un castron mare, puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Ștergeți robotul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați uleiul, muștarul din cereale integrale și Dijon, apa și oțetul și procesați până se omogenizează. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se toarnă jumătate din pansament într-un castron mare de mică adâncime, se adaugă pieptul de pui și se întoarce la strat. Dragați puiul în firimiturile de covrig și transferați-l într-un suport așezat peste o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 20 până la 25 de minute sau până când este gătit. Feliați puiul și serviți cald sau la temperatura camerei cu pansamentul de muștar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista