Puiul copt cu miere și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 220 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare și piper, miere, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Lămâie Cu Miere La Cuptor, Pui De Lămâie Cu Miere La Cuptor, și Pui La Cuptor Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați o jumătate de piept de pui între două foi de hârtie de ceară. Folosind un pounder de carne, sucitor sau fundul unei tigaie mici, bateți ușor puiul până se aplatizează uniform. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
Hârtie De Ceară
Tigaie
3
Topiți untul cu miere într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Se amestecă până se omogenizează și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Aranjați puiul într-un vas de copt suficient de mare pentru a-l ține într-un singur strat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă amestecul de miere încălzit peste pui și se așează felii de lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Miere
Lămâie
6
Acoperiți vasul de copt ușor cu folie și coaceți până când puiul este opac și ferm la atingere, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Sucuri de lingură din partea de jos a vasului de copt peste pui și lămâie de mai multe ori.