Pui la cuptor cu miere și lămâie
Puiul copt cu miere și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 220 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare și piper, miere, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Lămâie Cu Miere La Cuptor, Pui De Lămâie Cu Miere La Cuptor, și Pui La Cuptor Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Așezați o jumătate de piept de pui între două foi de hârtie de ceară. Folosind un pounder de carne, sucitor sau fundul unei tigaie mici, bateți ușor puiul până se aplatizează uniform. Repetați cu puiul rămas.
Topiți untul cu miere într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Se amestecă până se omogenizează și se amestecă.
Aranjați puiul într-un vas de copt suficient de mare pentru a-l ține într-un singur strat. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de miere încălzit peste pui și se așează felii de lămâie deasupra.
Acoperiți vasul de copt ușor cu folie și coaceți până când puiul este opac și ferm la atingere, aproximativ 20 de minute.
Sucuri de lingură din partea de jos a vasului de copt peste pui și lămâie de mai multe ori.
Presărați puiul cu rozmarin.