Pui La Cuptor Caramelizat
Puiul copt caramelizat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 503 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți ketchup, usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Aripi De Petrecere De Pui La Cuptor Caramelizate, Picioare/Aripi De Pui La Cuptor Caramelizate, și Pui crocant la cuptor cu roșii și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți puiul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se amestecă împreună uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul, sarea și piperul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de o oră sau până când sosul este caramelizat.