Pui Kiev

Pui Kiev
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în colecția dvs., Chicken Kiev ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,3 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 224 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați lapte, jumătăți de piept de pui, amestec de acoperire de pui condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger mexican Kiev), Pui Kiev și Pui Kiev.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, ceapa, pătrunjelul, pudra de usturoi, tarhonul și piperul. Modelați amestecul în șase benzi subțiri ca un creion, de aproximativ 2 inci lungime; așezați pe hârtie cerată. Congelați până la fermitate, aproximativ 30 de minute. Aplatizați fiecare piept de pui la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2
Așezați o fâșie de unt în centrul fiecărui piept de pui. Îndoiți părțile lungi peste unt; se pliază în sus și se fixează cu o scobitoare. Într-un castron, bate oul și laptele; puneți amestecul de acoperire într-un alt bol. Înmuiați puiul, apoi rulați în amestecul de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Așezați puiul, cu cusătura în jos, într-un 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți, descoperit, la 425° sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Pune puiul într-o farfurie de plăcintă de sticlă unsă. Puneți la microunde la putere maximă timp de 2-1/2 minute. Turn placa; la microunde timp de 1-2 minute sau până când sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Lasă să stea 5 minute.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista