Pui Kiev
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în colecția dvs., Chicken Kiev ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,3 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 224 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați lapte, jumătăți de piept de pui, amestec de acoperire de pui condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger mexican Kiev), Pui Kiev și Pui Kiev.
Instrucțiuni
Combinați untul, ceapa, pătrunjelul, pudra de usturoi, tarhonul și piperul. Modelați amestecul în șase benzi subțiri ca un creion, de aproximativ 2 inci lungime; așezați pe hârtie cerată. Congelați până la fermitate, aproximativ 30 de minute. Aplatizați fiecare piept de pui la 1/4 inch.
Așezați o fâșie de unt în centrul fiecărui piept de pui. Îndoiți părțile lungi peste unt; se pliază în sus și se fixează cu o scobitoare. Într-un castron, bate oul și laptele; puneți amestecul de acoperire într-un alt bol. Înmuiați puiul, apoi rulați în amestecul de acoperire.
Așezați puiul, cu cusătura în jos, într-un 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți, descoperit, la 425° sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Pune puiul într-o farfurie de plăcintă de sticlă unsă. Puneți la microunde la putere maximă timp de 2-1/2 minute. Turn placa; la microunde timp de 1-2 minute sau până când sucurile curg limpede.