Pui Hush Fără Gluten
Rețeta fără gluten Hush Puppies este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 24 de porții cu 728 calorii, 1g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 287 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți gumă de xantan, ou, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Hush Puppies, Hush Puppies, și Hush Puppies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de orez alb, zahărul granulat, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu, pudra de chipotle (dacă se utilizează) și guma de xantan.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mare până la 350 de litri F și reglați flacăra pentru a menține temperatura. Tapetați o foaie de copt cu margini cu prosoape de hârtie.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ceapa, usturoiul, laptele și oul.
Se toarnă ingredientele umede în ingrediente uscate și se amestecă până se omogenizează, dar rămân câteva bulgări. Aruncați aluatul, aproximativ 2 lingurițe la un moment dat în ulei fierbinte până când aveți o duzină de pui hush. Fry timp de două minute și apoi rândul său, puii hush. Se prăjește până se rumenesc, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Scoateți puii hush din ulei cu un skimmer.
Transferați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas.