Pui grecesc prăjit și cartofi în vinetă de lămâie-Oregano

Pui grecesc prăjit și cartofi în vinetă de lămâie-Oregano
Pui grecesc prăjit și cartofi în vinaigretă de lămâie-Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 787 calorii, 38g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, condimente grecești și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată grecească simplă cu vinetă de lămâie-Oregano, Cea mai simplă salată grecească cu vinetă de lămâie-Oregano, și Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună sucul de lămâie, coaja de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, oregano, condimentul grecesc, cimbru, 3/4 linguriță sare și 1 1/4 linguriță piper negru într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aruncați cartofii cu 3 linguri de vinaigretă și puneți-o într-o tigaie mare la cuptor. Puneți deoparte vinaigreta rămasă pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, condimentați puiul cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Stropiți generos cu câteva linguri de vinetă, masând pe piele până când este acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
6
După ce au trecut 20 de minute, împingeți cartofii în partea laterală a tigaiei și așezați puiul în centrul tigaiei, cu pieptul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Coaceți timp de 40 de minute, ungând cu sucuri de tigaie la jumătatea drumului. Întoarceți puiul astfel încât pieptul să fie orientat în sus. Ridicați temperatura cuptorului la 400 F. Continuați să gătiți, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute sau cam așa ceva, până când pieptul de pui înregistrează 155 F la cea mai groasă parte pe un termometru de citire instantanee, cu aproximativ 30 până la 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește cu cartofi și vinetă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista