Pui grecesc prăjit și cartofi în vinetă de lămâie-Oregano

Pui grecesc prăjit și cartofi în vinetă de lămâie-Oregano
Pui grecesc prăjit și cartofi în vinaigretă de lămâie-Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 787 calorii, 38g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, condimente grecești și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată grecească simplă cu vinetă de lămâie-Oregano, Cea mai simplă salată grecească cu vinetă de lămâie-Oregano, și Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți împreună sucul de lămâie, coaja de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, oregano, condimentul grecesc, cimbru, 3/4 linguriță sare și 1 1/4 linguriță piper negru într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Aruncați cartofii cu 3 linguri de vinaigretă și puneți-o într-o tigaie mare la cuptor. Puneți deoparte vinaigreta rămasă pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, condimentați puiul cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Stropiți generos cu câteva linguri de vinetă, masând pe piele până când este acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
6
După ce au trecut 20 de minute, împingeți cartofii în partea laterală a tigaiei și așezați puiul în centrul tigaiei, cu pieptul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Coaceți timp de 40 de minute, ungând cu sucuri de tigaie la jumătatea drumului. Întoarceți puiul astfel încât pieptul să fie orientat în sus. Ridicați temperatura cuptorului la 400 F. Continuați să gătiți, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute sau cam așa ceva, până când pieptul de pui înregistrează 155 F la cea mai groasă parte pe un termometru de citire instantanee, cu aproximativ 30 până la 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se servește cu cartofi și vinetă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista