Pui glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy

Puiul glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 387 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână mirin, bok choy, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron, amestecați muștarul cu apa, mirinul, 1 linguriță de soia și 1/2 linguriță de zahăr.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentează puiul cu sare și piper și gătește la foc mare până devine auriu, 2 minute. Întoarceți puiul și periați cu muștarul; se transferă la cuptor și se prăjește timp de 8 minute sau până când este gătit.
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute; felie. Ștergeți tigaia.
Între timp, aburiți bok choy timp de 5 minute.
Se scurge; se usucă. În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați partea tăiată bok choy în jos și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc, 3 minute.
Se transferă într-un platou; condimentează cu sare și piper. Aranjați puiul peste bok choy.
Într-un castron, bateți oțetul cu uleiul rămas, sosul de soia și zahărul; condimentează cu sare și piper.
Adăugați rucola și aruncați; aranjați peste pui și serviți.