Puiul glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 350 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, apă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pui glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron, amestecați muștarul cu apa, mirinul, 1 linguriță de soia și 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentează puiul cu sare și piper și gătește la foc mare până devine auriu, 2 minute. Întoarceți puiul și periați cu muștarul; se transferă la cuptor și se prăjește timp de 8 minute sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute; felie. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, aburiți bok choy timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
6
Se scurge; se usucă. În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați partea tăiată bok choy în jos și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
8
Se transferă într-un platou; condimentează cu sare și piper. Aranjați puiul peste bok choy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bok Choy
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Într-un castron, bateți oțetul cu uleiul rămas, sosul de soia și zahărul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați rucola și aruncați; aranjați peste pui și serviți.