Pui glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy

Pui glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy
Puiul glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 350 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, apă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pui glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron, amestecați muștarul cu apa, mirinul, 1 linguriță de soia și 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentează puiul cu sare și piper și gătește la foc mare până devine auriu, 2 minute. Întoarceți puiul și periați cu muștarul; se transferă la cuptor și se prăjește timp de 8 minute sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute; felie. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, aburiți bok choy timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
6
Se scurge; se usucă. În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați partea tăiată bok choy în jos și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
8
Se transferă într-un platou; condimentează cu sare și piper. Aranjați puiul peste bok choy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bok ChoyBok Choy
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Într-un castron, bateți oțetul cu uleiul rămas, sosul de soia și zahărul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați rucola și aruncați; aranjați peste pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista