Pui Fript Și Anghinare
Pui fript & anghinare este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru 1,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană, inimi de anghinare marinate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Pui Fript Și Anghinare, Anghinare Prăjită Cu Lămâie, și Roșii prăjite cu anghinare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cazanul. Într-un castron mare, aruncați puiul și anghinarea cu ulei, sare și piper.
Transferați într-o tigaie pentru pui.
Se fierbe 3 inch. de la căldură 8-10 minute sau până când un termometru introdus în pui citește 170 de euro, întorcând puiul și anghinarea la jumătatea gătitului.
Se presară cu brânză. Se fierbe 1-2 minute mai mult sau până se topește brânza.