Friptura de pui toscan cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $3.34 pe portie. O porție conține 1029 calorii, 79G de proteine, și 67g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, sare, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit ușor toscan, Pui Toscan Și Cartofi Pentru Doi, și Pui Toscan Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 cu suportul în treimea inferioară. Căptușiți fundul unei tigaie (15 1/2-x 12 inci) cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic și amestecați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați 1 lingură de amestec de usturoi-rozmarin într-un alt bol și amestecați 1 1/2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați cartofii în tigaia de prăjire cu amestec de ulei și aruncați bine. Aranjați într-un strat ușor suprapus în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Adăugați boia și restul de 1/2 lingură de ulei în amestecul de usturoi rămas. Pe o suprafață de lucru cu partea de piept de pui în sus, tuck aripi dedesubt. Slăbiți pielea din partea de sus a sânului și din coapsă și picior. Lucrați jumătate din amestecul de usturoi sub piele, apoi frecați amestecul rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Aripi De Pui
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
6
Așezați lămâia în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
7
Așezați pieptul de pui cu fața în sus deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Cartofi
8
Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170, 1 oră până la 1 oră 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
9
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea cu 10 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Serviți puiul cu sucuri de tigaie și cartofi alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Răsturnări De Aromă!
12
Pui în stil Latin: lăsați rozmarinul și boiaua din frecare și schimbați în 1 1/2 lingurițe fiecare oregano uscat și chimen măcinat. Folosiți o portocală în sferturi în loc de lămâie în cavitate; serviți cu pene de var proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Uscat
Chimen Măcinat
Rozmarin
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Portocaliu
Lămâie
Var
Condimente Uscate Freca
13
Stil asiatic: săriți uleiul de măsline, rozmarinul, boiaua și lămâia. În schimb, combinați 2 linguri de ghimbir proaspăt tocat mărunt cu usturoi și 1 1/2 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Ghimbir Proaspăt
Ulei De Măsline
Rozmarin
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Lămâie
14
Așezați o portocală tăiată în cavitate în locul lămâii. Topiți împreună 1/3 cană de conserve de caise cu 2 linguri de sos de soia și periați peste pui cu 20 de minute înainte de terminarea prăjirii.