Pui Fript Toscan Cu Cartofi
Friptura de pui toscan cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $3.34 pe portie. O porție conține 1029 calorii, 79G de proteine, și 67g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, sare, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit ușor toscan, Pui Toscan Și Cartofi Pentru Doi, și Pui Toscan Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 cu suportul în treimea inferioară. Căptușiți fundul unei tigaie (15 1/2-x 12 inci) cu folie.
Combinați primele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic și amestecați într-o pastă.
Transferați 1 lingură de amestec de usturoi-rozmarin într-un alt bol și amestecați 1 1/2 linguri de ulei.
Adăugați cartofii în tigaia de prăjire cu amestec de ulei și aruncați bine. Aranjați într-un strat ușor suprapus în tigaie.
Adăugați boia și restul de 1/2 lingură de ulei în amestecul de usturoi rămas. Pe o suprafață de lucru cu partea de piept de pui în sus, tuck aripi dedesubt. Slăbiți pielea din partea de sus a sânului și din coapsă și picior. Lucrați jumătate din amestecul de usturoi sub piele, apoi frecați amestecul rămas peste pui.
Așezați lămâia în interiorul cavității.
Așezați pieptul de pui cu fața în sus deasupra cartofilor.
Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170, 1 oră până la 1 oră 10 minute.
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea cu 10 minute înainte de sculptură.
Serviți puiul cu sucuri de tigaie și cartofi alături.
Pui în stil Latin: lăsați rozmarinul și boiaua din frecare și schimbați în 1 1/2 lingurițe fiecare oregano uscat și chimen măcinat. Folosiți o portocală în sferturi în loc de lămâie în cavitate; serviți cu pene de var proaspăt.
Stil asiatic: săriți uleiul de măsline, rozmarinul, boiaua și lămâia. În schimb, combinați 2 linguri de ghimbir proaspăt tocat mărunt cu usturoi și 1 1/2 linguri de ulei vegetal.
Așezați o portocală tăiată în cavitate în locul lămâii. Topiți împreună 1/3 cană de conserve de caise cu 2 linguri de sos de soia și periați peste pui cu 20 de minute înainte de terminarea prăjirii.
Se servește cu orez brun în locul cartofilor.