Pui Fript Toscan Cu Cartofi

Pui Fript Toscan Cu Cartofi
Friptura de pui toscan cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $3.34 pe portie. O porție conține 1029 calorii, 79G de proteine, și 67g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, sare, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit ușor toscan, Pui Toscan Și Cartofi Pentru Doi, și Pui Toscan Și Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 cu suportul în treimea inferioară. Căptușiți fundul unei tigaie (15 1/2-x 12 inci) cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic și amestecați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați 1 lingură de amestec de usturoi-rozmarin într-un alt bol și amestecați 1 1/2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați cartofii în tigaia de prăjire cu amestec de ulei și aruncați bine. Aranjați într-un strat ușor suprapus în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Adăugați boia și restul de 1/2 lingură de ulei în amestecul de usturoi rămas. Pe o suprafață de lucru cu partea de piept de pui în sus, tuck aripi dedesubt. Slăbiți pielea din partea de sus a sânului și din coapsă și picior. Lucrați jumătate din amestecul de usturoi sub piele, apoi frecați amestecul rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați lămâia în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
7
Așezați pieptul de pui cu fața în sus deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CartofiCartofi
8
Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170, 1 oră până la 1 oră 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea cu 10 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Serviți puiul cu sucuri de tigaie și cartofi alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Răsturnări De Aromă!
12
Pui în stil Latin: lăsați rozmarinul și boiaua din frecare și schimbați în 1 1/2 lingurițe fiecare oregano uscat și chimen măcinat. Folosiți o portocală în sferturi în loc de lămâie în cavitate; serviți cu pene de var proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
Chimen MăcinatChimen Măcinat
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
VarVar
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
13
Stil asiatic: săriți uleiul de măsline, rozmarinul, boiaua și lămâia. În schimb, combinați 2 linguri de ghimbir proaspăt tocat mărunt cu usturoi și 1 1/2 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
14
Așezați o portocală tăiată în cavitate în locul lămâii. Topiți împreună 1/3 cană de conserve de caise cu 2 linguri de sos de soia și periați peste pui cu 20 de minute înainte de terminarea prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
15
Se servește cu orez brun în locul cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
CartofiCartofi
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista