Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul fript glazurat cu fructe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 1013 calorii, 66g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jumătăți de caise, stafide aurii, prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pui Fript Glazurat Cu Soia, Pui Fript Glazurat, și Hoisin-Pui Fript Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați patru sferturi de lămâie în cavitatea corpului fiecărui pui. Deschideri de pui pentru frigarui; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Așezați puii, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie mare; coaceți la 375 de ore pentru 1-1/2 sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați bulionul, oțetul, sucul de lămâie, caisele, zahărul brun, stafidele, ghimbirul și sarea. Procesați până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Pentru Ungerea Insertului
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-o cratiță mică, aduceți zahărul și apa la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; gatiti, neacoperit, timp de 7 minute sau pana se ingroasa. Între timp, într-un castron mare, combinați perele, piersicile, caisele și prunele; se toarnă sirop fierbinte peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Prune Uscate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Lăsați să stea 10 minute; se scurge și se lasă deoparte.
6
Scoateți puii din cuptor; se întinde cu amestec de caise. Reveniți la cuptor timp de 10-15 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.
8
Îngroșați picăturile de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Așezați puii pe platoul de servire; lingură amestec de fructe în jurul găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
10
Garnisiți cu frunze de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat