Pui fript din Asia de Sud-Est cu orez de nucă de cocos

Sud-estul Asiei friptură de pui cu orez de nucă de cocos este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 933 calorii, 57G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cuișoare de usturoi, ghimbir julienne, chile de păsări thailandeze și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Orez Prăjit Din Asia De Sud-Est, Taitei de orez din Asia de Sud-Est cu Calamari și ierburi, și Pui și tăiței din Asia de Sud-Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti puiul, așezați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin.
Aruncați mănușile și gâtul de la pui. Se usuca. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Întindeți amestecul de cilantro sub pielea slăbită. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 1 1/4 ore sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 16
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Pentru a pregăti orezul, combinați orezul, 1 cană apă, 1/2 linguriță sare, ghimbir feliat, băț de scorțișoară și lapte de cocos într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Fluff cu o furculiță.
Scoateți și aruncați feliile de ghimbir și bățul de scorțișoară.