Pui fript din Asia de Sud-Est cu orez de nucă de cocos

Pui fript din Asia de Sud-Est cu orez de nucă de cocos
Sud-estul Asiei friptură de pui cu orez de nucă de cocos este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 933 calorii, 57G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cuișoare de usturoi, ghimbir julienne, chile de păsări thailandeze și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Orez Prăjit Din Asia De Sud-Est, Taitei de orez din Asia de Sud-Est cu Calamari și ierburi, și Pui și tăiței din Asia de Sud-Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti puiul, așezați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Aruncați mănușile și gâtul de la pui. Se usuca. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Întindeți amestecul de cilantro sub pielea slăbită. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți la 375 timp de 1 1/4 ore sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Pentru a pregăti orezul, combinați orezul, 1 cană apă, 1/2 linguriță sare, ghimbir feliat, băț de scorțișoară și lapte de cocos într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Fluff cu o furculiță.
10
Scoateți și aruncați feliile de ghimbir și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Serviți cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista