Pui fript cu usturoi cu rozmarin și lămâie
Reteta usturoi friptură de pui cu rozmarin si lamaie se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru 3,46 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 450 calorii, 61G de proteine, și 18g de grăsime. Este adus la tine de Foodnetwork. 1911 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulionul de pui, frunzele de rozmarin dezbrăcate de tulpini, amestecul de condimente la grătar sau și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui fript cu usturoi cu rozmarin și lămâie, Pui fript cu usturoi cu rozmarin și lămâie, și Pui Fript Cu Usturoi Cu Rozmarin Și Lămâie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Aranjați puiul într-un vas de copt, de 9 pe 13 inci.
Adăugați usturoi, rozmarin, ulei de măsline extravirgin, coajă de lămâie și condimente la grătar sau sare și piper în vas. Aruncați și acoperiți puiul cu toate ingredientele, apoi puneți-l în cuptor. Prăjiți 20 de minute.
Adăugați vin și suc de lămâie în vas și combinați cu sucuri de tigaie. Reveniți la cuptor și opriți cuptorul.
Lăsați să stea 5 minute mai mult, apoi scoateți puiul din cuptor.
Așezați vasul de copt pe trivet și serviți, lingând sucuri de tigaie peste bucățile de pui.