Pui fript cu sparanghel, Morel și Rago de ceapă perlată

Friptura de pui cu sparanghel, Morel, și Perla-ceapa Rago fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 936 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Risotto cu sparanghel și Morel Rago aprox. t, Sparanghel, ceapă de primăvară și saut de ciuperci Morel 4, și Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Blanch ceapa în apă sărată de fierbere 1 minut.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă curentă rece pentru a opri gătitul. Tăiați capetele rădăcinii și coaja.
Pat de pui uscat. Înveliți o tigaie rezistentă la flacără de 17 x 12 inci cu ulei și puneți puiul în tigaie. Frecați 2 linguri de unt înmuiat în piele peste puiul întreg. Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper. Puneți 1 jumătate de lămâie în cavitate și stoarceți jumătatea rămasă peste pui.
Friptură de pui în mijlocul cuptorului 20 de minute. Ungeți puiul, apoi continuați să prăjiți, ungând aproximativ la fiecare 7 minute, încă 20 de minute. Împrăștiați ceapa în jurul puiului și continuați să prăjiți, întorcând ceapa și ungand la fiecare 7 până la 8 minute, până când puiul este auriu și un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 F (sucurile vor curge limpede), cu 25 până la 35 de minute mai mult.
Odată ce puiul începe să se prăjească, înmuiați morelele în apă caldă 20 de minute. Ridicați ciupercile din apă, stoarceți excesul de lichid înapoi în castron și rezervați lichid. Clătiți bine morelele pentru a îndepărta nisipul și strângeți-le uscate. Tăiați orice tulpini dure.
Se toarnă lichidul de înmuiere rezervat printr-o sită căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză sau un prosop de hârtie într-un castron mic.
Tăiați sparanghelul în diagonală în lungimi de 2 inci. Aranjați pe un suport pentru aburi și presărați sare kosher. Sparanghel la abur, acoperit, peste apă clocotită până când este crocant, aproximativ 5 minute, apoi transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Transferați puiul fript într-un platou, apoi aruncați sfoara și acoperiți puiul liber cu folie.
Transferați ceapa și sucurile de tigaie în 2 boluri mici separate (nu curățați tigaia de prăjire). Degresați și aruncați grăsimea din sucuri.
Setați tigaia de prăjire peste un arzător.
Adăugați vin și deglazați fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 2 linguri.
Adăugați sucuri de tigaie din castron, orice sucuri care s-au acumulat pe platou (din pui), lichid de înmuiere a ciupercilor și moreluri, apoi fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 1/3 cană.
Tăiați restul de 2 linguri de unt în bucăți și adăugați la moreluri cu ceapă și sparanghel. Gatiti la foc moderat, scuturand tigaia, pana cand untul este incorporat si legumele sunt glazurate. Condimentează legumele cu sare și piper și lingură în jurul puiului.