Pui Fript
Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 1g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, pui, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Stoc de pui folosind pui fript rămas, Friptură De Pui Dal, și Cum să frigeți un pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade (coacere prin convecție. Dacă utilizați un cuptor standard, puteți face 425.) Zest două dintre lămâi. Îndepărtați frunzele de pe una dintre crenguțele de rozmarin și tăiați-o finely.In într-un castron, combinați untul înmuiat, coaja de lămâie, rozmarinul și sarea și piperul după gust.Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu rezistentă și așezați puiul uscat pe folie, cu pieptul în sus. Folosiți degetele pentru a unge amestecul de unt pe tot puiul, sub piele și în interiorul cavității.
Tăiați lămâile în jumătate și stoarceți sucul unei lămâi peste tot puiul.
Așezați cele șase jumătăți de lămâie (dacă se potrivesc!) și cele trei frunze de rozmarin rămase în cavitatea păsării.
Puneți puiul în cuptor și prăjiți-l timp de 1 oră, 15 minute sau până când este gata. Pielea trebuie să fie maro auriu intens, iar sucurile să sfârâie. Sculptați / tăiați după pofta inimii și săpați!