Puiul fiert cu șuncă afumată, castane și ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 497 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, pui, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pui fiert cu șuncă afumată, castane și ghimbir, Pui chinezesc fiert cu Castane, și Pulpe de pui fierte cu muștar și castane.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la foc mic într-o cratiță mică, apoi amestecați ciupercile și fierbeți 10 minute. Se răcește la temperatura camerei, apoi se strecoară printr-o sită într-un castron mare. Aruncați tulpinile, apoi răciți capacele de ciuperci, acoperite, până când sunt gata să fiarbă puiul. Se amestecă ingredientele de marinată rămase în lichid de ciuperci, apoi se adaugă puiul și se marinează, răcit, amestecând ocazional, 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Marinada
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
1
Scoateți puiul din marinată și uscați-l (aruncați marinada).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc mediu-mare, până când este fierbinte. Chiar înainte de a rumeni fiecare lot de pui, presărați cu 1 linguriță de sare kosher. Maro, cu pielea în jos mai întâi, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați pe o farfurie.
4
Se toarnă tot uleiul, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe ghimbirul, amestecând, 1 minut (nu se rumenesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați vin alb și Shaoxing și fierbeți până se reduce cu trei sferturi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
6
Adăugați bulion, 1 1/2 căni de apă, zahăr, sos de soia, piper alb și restul de 2 lingurițe de sare kosher și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Sare Kosher
Sos De Soia
Bulion
Zahăr
Apă
7
Combinați amidonul de porumb și restul de 2 linguri de apă rece și amestecați în sos, apoi fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Transferați puiul, cu pielea în sus, într-o oală grea de 6 până la 8 litri (puneți carne albă deasupra).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sos, castane și capace de ciuperci rezervate. Se fierbe ușor, acoperit, până când puiul este doar gătit, 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Ciuperci
Pui întreg
Sos
3
Tăiați sânii în jumătate și reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați șuncă. Se fierbe ușor încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
1
Puiul fiert poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit (acoperit odată răcit). Reîncălziți înainte de servire.