Puiul fiert cu măsline și roșii este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 807 calorii. 127 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită rozmarin, ulei de măsline, măsline kalamatan și cartofi noi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui fiert cu roșii și măsline (Poulet provensal), Pește-spadă fiert cu măsline negre, roșii și maghiran, și Vinete fierte și cartofi cu roșii, capere și măsline.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați primele 4 ingrediente într-o tavă de prăjire în 2 lingurițe de ulei și gătiți timp de 25 de minute. Între timp, prăjiți puiul în 2 lingurițe de ulei până se rumenesc și aproape fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați în formă pentru ultimele 10 minute de gătit împreună cu roșiile, vinul, bulionul și măslinele.