Pui fiert cu mere și salvie
Puiul fiert cu mere și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 618 calorii, 38g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 70 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui fiert cu cidru cu mere, slănină și salvie, Pui cu mere și salvie, și Pui Cu Mere Și Salvie.
Instrucțiuni
Se usucă puiul și se presară peste tot cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți bine puiul, începând cu părțile pielii în jos și răsturnând o dată, 10 până la 12 minute în total.
Transferați puiul într-o farfurie și turnați toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie.
Adăugați untul, zahărul brun, merele și șalotele în grăsime în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când merele se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion, oțet și salvie și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 1 minut. Întoarceți puiul, cu pielea în sus, în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit ușor cu folie, până când puiul este gătit și sosul este ușor redus, 20 până la 25 de minute.