Pui Feta

Puiul Feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pesmet, brânză feta cu busuioc de roșii, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, Salată de castraveți și Feta (Ensalada de Pepino și Feta), și Pui Feta Fantastic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Așezați piept de pui între 2 bucăți de hârtie cerată. Bateți ușor puiul cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime; îndepărtați hârtia de ceară.
Așezați 1 uncie de brânză feta în centrul fiecărui piept de pui și pliați în jumătate.
Întindeți 2 linguri de pesmet în fundul vasului de copt pregătit. Aranjați puiul în vas și acoperiți cu firimiturile de pâine rămase.
Coaceți 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.