Pui Fajita Roll-Up-Uri
Pui Fajita Roll-up-uri ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită cu lapte, tortilla, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, Congelator Lasagna Roll Up-Uri, și Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul; gătiți și amestecați 1 min.
Adăugați ardei; gătiți și amestecați 8 min. sau până când puiul este gata și ardeii sunt crocanți.
Scoateți din căldură. Se amestecă salsa și se îmbracă.
Lingura amestec de pui în jos centre de tortilla; top cu brânză și salată.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.