Pui Fajita Pizza La Gratar

Pui Fajita Pizza La Gratar
Pui Fajita Pizza La gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 8,83 USD pe porție. O porție conține 2218 calorii, 85g de proteine, și 50g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți cilantro, ulei vegetal, cruste de pizza pre-coapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Fajita Pizza La Gratar, Pui Fajita Brânză La Grătar, și Pui La Gratar Fajita Stir-Fry.

Instrucțiuni

1
Înveliți ușor puiul și ceapa cu ulei, apoi condimentați, dacă doriți, cu sare și piper negru măcinat. Pui la grătar, ceapă și ardei, întorcându-se o dată, 8 minute sau până când puiul este gătit bine și legumele sunt fragede. Înfășurați ardeii în folie de aluminiu; lăsați să stea 5 minute, apoi îndepărtați pielea și feliați subțire. Felie subțire de pui; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Grătați partea superioară a crustelor de pizza aproximativ 1 minut; scoateți din grătar. Răspândiți uniform pizza cu sos de paste, apoi acoperiți uniform cu pui, legume și brânză. Pizza la grătar, acoperită, până când brânza se topește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Sos De PasteSos De Paste
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se presară cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
4
Serviți, dacă doriți, cu sos încălzit suplimentar și avocado tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista