Puiul dulce și acru Italian este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr muscovado, oțet de vin, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sultane ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte în vin alb ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui cu fenicul dulce-acru Italian, Chicken Agrodolce (un pui italian dulce și acru), și Cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri.