Pui Dublu La Cuptor Cu Prune

Pui dublu la cuptor cu prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sos chile, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma prunele uscate, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Budincă De Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pui Dublu La Cuptor Cu Prune, Crisp De Prune Cu Crustă Dublă, și Budincă De Prune La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte.
Adăugați șalotă și ghimbir; saut 1 minut.
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut.
Adăugați bulion, sos de chili și muștar; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 8 minute). Se amestecă prunele.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare; vârtej.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați pui la tigaie, și saut timp de 3 minute. Întoarceți puiul; se toarnă amestecul de prune peste pui.
Coaceți la 425 timp de 6 minute sau până când ați terminat.
Lăsați puiul să stea 5 minute.
Se presară cu ceapă verde.