Pui Deconstruit Kiev

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kievul de pui deconstruit. Această rețetă face 4 porții cu 618 calorii, 36g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, ulei de măsline, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Deconstruit Kiev, Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), și Pui Kiev pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați cartofii cu ulei de măsline, sare și piper. Prăjiți timp de 20 până la 25 de minute înainte de a adăuga pui (urmați pașii următori pentru a pregăti puiul înainte de prăjire).
Adăugați pâinea într-un robot de bucătărie. Pulsează până se transformă în firimituri. Scoateți pesmetul și lăsați-l deoparte. Se pulsează usturoiul și pătrunjelul până se toacă mărunt.
Adăugați pesmetul înapoi și turnați untul topit. Pulsează din nou până acoperă toate pesmetul.
Apăsați amestecul de pâine pe pieptul de pui.
Puneți puiul la cuptor cu cartofii și coaceți până la fiert, aproximativ 15-20 de minute.
Între timp, înjumătățiți roșiile, aruncați cu măsline, coajă de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline, sare, piper și pătrunjel. Se amestecă Feta. Pune deoparte.
Puneți rucola pe fundul plăcii.
Adăugați pieptul de pui, acoperiți cu roșii și salsa feta.
Se servește cu cartofi prăjiți.