Pui De Var La Gratar

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Puiul de var la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, bulionul de pui, jumătățile de piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Pui La Gratar Cu Var, și Pui De Var La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas de copt superficial.
Adăugați puiul, întorcându-vă la strat. Acoperiți și marinați la frigider 1 oră.
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și îndepărtați-l de pe foc.
Așezați puiul pe grătar raft acoperit cu spray de gătit; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când este gata, ungându-se cu marinată.
Scoateți din grătar și serviți imediat.