Pui De Usturoi Cu Miere Portocalie
Reteta Orange miere usturoi pui se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper măcinat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Slow Cooker Miere Portocaliu Usturoi Pui, Pui la cuptor cu miere de portocale, usturoi și glazură de ghimbir, și Miere De Pui Portocaliu.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, mierea, sucul de portocale, usturoiul, oregano, piperul și boiaua.
Se amestecă toate împreună și se toarnă peste bucăți de pui. La frigider timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți puiul din frigider.
Puneți puiul și marinada într-un vas de copt de 9x13 inch și coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore. Ungeti o dată.