Pui de usturoi cu cartofi cu ierburi

Pui de usturoi cu cartofi cu ierburi
Reteta de pui de usturoi cu cartofi pe bază de plante pot fi făcute în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Acest fel principal are 958 calorii, 52G de proteine, și 64G de grăsime pe porție. 15 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de crengute de rozmarin, muștar dijon, lămâi necerute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Cu Usturoi Cu Ierburi, Petite Meatloaves Și Usturoi Herbed Cartofi Olandezi, și Cartofi Roșii Prăjiți Cu Ierburi De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Pentru marinată, bateți primele cinci ingrediente împreună, condimentați cu piper negru și un vârf mare sau două de zahăr. Radeți mărunt coaja de jumătate de lămâie și puneți-o deoparte, apoi strecurați sucul de lămâie din acea jumătate în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Puneți puiul într-un vas nemetalic și lingurați marinada. Înjumătățiți cealaltă lămâie și adăugați cele trei jumătăți la pui și marinați până când este gata de gătit. (Acest lucru se poate face cu până la două ore înainte sau peste noapte, dacă vi se potrivește mai bine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Cu puțin peste o oră înainte de a dori să mâncați, Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6/ventilator 180C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Tăiați o felie subțire de pe vârful usturoiului (acest lucru face mai ușor să-l stoarceți mai târziu) și înjumătățiți cartofii sau tăiați-i în bucăți mari, în funcție de mărimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Scurgeți cea mai mare parte a marinadei într-o formă de prăjire și adăugați cartofii și usturoiul, aruncând pentru a vă asigura că sunt acoperite în ulei. Prăjiți, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați puiul, rozmarinul și lămâia în staniu, răzuind în orice bucăți de marinată. Aruncați pentru a amesteca, aranjați puiul cu pielea în sus și condimentați bine cu sare, apoi prăjiți încă 40-45 de minute sau până când cartofii sunt complet fierți, iar puiul este auriu și crocant, iar usturoiul este squashy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se amestecă coaja de lămâie rezervată și pătrunjelul, se împrăștie peste pui și se servește imediat cu legume verzi de sezon sau salată. Cel mai bun mod de a mânca usturoiul este să-l zdrobiți din piele cu un cuțit și să-l întindeți pe cartofii prăjiți și puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista